គ្រាន់តែចាប់ផ្តើមជាមួយគ្រឿងផ្សំសាមញ្ញ និងការណែនាំជាជំហានៗរបស់យើង អ្នកនឹងរីករាយជាមួយតៅហ៊ូ និងទឹកដោះគោសណ្តែកសៀងដែលផលិតដោយខ្លួនឯងបានភ្លាមៗ។ ជាអ្នកជំនាញសិល្បៈក្នុងការធ្វើតៅហ៊ូ និងការរៀបចំទឹកដោះគោសណ្តែកសៀង គឺជាជំនាញសំខាន់មួយមិនថាអ្នកជាអ្នកបួស ជាអ្នកមិនចូលចិត្តជាតិ lactose ឬគ្រាន់តែស្វែងយល់ពីវិធីធ្វើម្ហូបថ្មី។ សូមបង្ហាញអាថ៌កំបាំងសម្រាប់ប្រភពប្រូតេអ៊ីនដែលល្អចំពោះសុខភាព រសជាតិឆ្ងាញ់ និងចំណាយតិចឥឡូវផងដែរ។

 

 

តៅហ៊ូធ្វើដោយខ្លួនឯង ដោយមិនមានសារធាតុបន្ថែម!

រូបមន្តសម្រាប់ធ្វើតៅហ៊ូ

ជាមួយជំហានមួយចំនួនសម្រាប់ការធ្វើតៅហ៊ូនៅផ្ទះ ដោយទាមទារការរៀបចំទុកជាមុន (ដោយអ្នកត្រូវត្រាំសណ្តែកសៀងរបស់អ្នករយៈពេល 24 ម៉ោងជាមុនសិន)។ ជំហានទាំងនេះ ​គឺ​មិនស្មុគស្មាញនោះទេ ប៉ុន្តែ​វា​អាច​ត្រូវ​បាន​បំបែក​ជា​ផ្នែកតូចៗ ​ដែល​ធ្វើ​អោយ​រូបមន្ត​ងាយស្រួលគ្រប់គ្រង និងរៀបចំ។

តោះចាប់ផ្តើម!

ជាការកត់ចំណាំ អ្នកត្រូវចាប់ផ្តើមត្រាំសណ្តែករបស់អ្នកយ៉ាងហោចណាស់ 24 ម៉ោង មុនពេលដែលអ្នកត្រូវការប្រើប្រាស់វា។

 

 

គ្រឿងផ្សំ

  • សណ្តែកសៀង 2 ពែង
  • ទឹកធម្មតា
  • អំបិល 1 ស្លាបព្រា
  • ទឹកខ្មេះពណ៌ស 2 ស្លាបព្រា

ការណែនាំ

  • ត្រាំសណ្តែកសៀង 2 ពែងក្នុងទឹករយៈពេល 8 ម៉ោង
  • បន្ថែមសណ្តែកសៀង 1 ស្លាបព្រា ជាមួយទឹក 1/2
  • ធ្វើទឹកសណ្តែកដោយបន្ថែមខាត់ណា និងការ៉ុតដាច់ដោយឡែក
  • នៅពេលដែលវាចាប់ផ្តើមពុះ សូមចាក់ទឹកចេញ ចាប់ផ្តើមបន្ថយភ្លើង
  • បន្ទាប់មកកូរវាអោយសព្វ បន្ថែមសារធាតុបន្ថយកករ
  • គ្របគម្របឆ្នាំង ឬខ្ទះ ទុករយៈពេល 15 នាទី
  • ដាក់ឧបករណ៍សង្កត់នៅខាងលើរយៈពេល 15 នាទី
ដាក់ស្លាក: Juice & Cocktail Pulp Recipes