គ្រាន់តែចាប់ផ្តើមជាមួយគ្រឿងផ្សំសាមញ្ញ និងការណែនាំជាជំហានៗរបស់យើង អ្នកនឹងរីករាយជាមួយតៅហ៊ូ និងទឹកដោះគោសណ្តែកសៀងដែលផលិតដោយខ្លួនឯងបានភ្លាមៗ។ ជាអ្នកជំនាញសិល្បៈក្នុងការធ្វើតៅហ៊ូ និងការរៀបចំទឹកដោះគោសណ្តែកសៀង គឺជាជំនាញសំខាន់មួយមិនថាអ្នកជាអ្នកបួស ជាអ្នកមិនចូលចិត្តជាតិ lactose ឬគ្រាន់តែស្វែងយល់ពីវិធីធ្វើម្ហូបថ្មី។ សូមបង្ហាញអាថ៌កំបាំងសម្រាប់ប្រភពប្រូតេអ៊ីនដែលល្អចំពោះសុខភាព រសជាតិឆ្ងាញ់ និងចំណាយតិចឥឡូវផងដែរ។
តៅហ៊ូធ្វើដោយខ្លួនឯង ដោយមិនមានសារធាតុបន្ថែម!
រូបមន្តសម្រាប់ធ្វើតៅហ៊ូ
ជាមួយជំហានមួយចំនួនសម្រាប់ការធ្វើតៅហ៊ូនៅផ្ទះ ដោយទាមទារការរៀបចំទុកជាមុន (ដោយអ្នកត្រូវត្រាំសណ្តែកសៀងរបស់អ្នករយៈពេល 24 ម៉ោងជាមុនសិន)។ ជំហានទាំងនេះ គឺមិនស្មុគស្មាញនោះទេ ប៉ុន្តែវាអាចត្រូវបានបំបែកជាផ្នែកតូចៗ ដែលធ្វើអោយរូបមន្តងាយស្រួលគ្រប់គ្រង និងរៀបចំ។
តោះចាប់ផ្តើម!
ជាការកត់ចំណាំ អ្នកត្រូវចាប់ផ្តើមត្រាំសណ្តែករបស់អ្នកយ៉ាងហោចណាស់ 24 ម៉ោង មុនពេលដែលអ្នកត្រូវការប្រើប្រាស់វា។
គ្រឿងផ្សំ
- សណ្តែកសៀង 2 ពែង
- ទឹកធម្មតា
- អំបិល 1 ស្លាបព្រា
- ទឹកខ្មេះពណ៌ស 2 ស្លាបព្រា
ការណែនាំ
- ត្រាំសណ្តែកសៀង 2 ពែងក្នុងទឹករយៈពេល 8 ម៉ោង
- បន្ថែមសណ្តែកសៀង 1 ស្លាបព្រា ជាមួយទឹក 1/2
- ធ្វើទឹកសណ្តែកដោយបន្ថែមខាត់ណា និងការ៉ុតដាច់ដោយឡែក
- នៅពេលដែលវាចាប់ផ្តើមពុះ សូមចាក់ទឹកចេញ ចាប់ផ្តើមបន្ថយភ្លើង
- បន្ទាប់មកកូរវាអោយសព្វ បន្ថែមសារធាតុបន្ថយកករ
- គ្របគម្របឆ្នាំង ឬខ្ទះ ទុករយៈពេល 15 នាទី
- ដាក់ឧបករណ៍សង្កត់នៅខាងលើរយៈពេល 15 នាទី