តើទឹកផ្លែឈើ ១ ពែងត្រូវចំណាយប៉ុន្មាន?

ការគណនាបរិមាណទិន្នផលសម្រាប់ទឹកផ្លែឈើមួយពែង៖ ការវិភាគប្រៀបធៀប

យើងទទួលបានសំណួរជាច្រើនអំពីទិន្នផល ដែលទទួលបានពីទឹកផ្លែឈើ។

មុននឹងសម្រេចចិត្តលើម៉ាស៊ីនទឹកផ្លែឈើដែលមានគុណភាពខ្ពស់ អ្នកគ្រាន់តែប្រាកដថា អ្នកនឹងទទួលបានទឹកផ្លែឈើយ៉ាងច្រើនពីផលិតផលរបស់អ្នក។ ដើម្បីបង្ហាញថាតើទឹកផ្លែឈើ Kuvings Whole Slow Juicers អាចទាញយកបានប៉ុន្មាននោះ យើងបានធ្វើការថ្លឹងថ្លែង កិនច្របាច់ និងពិនិត្យលទ្ធផលនៃគ្រឿងផ្សំពេញនិយមទាំង 13 មុខ។

ម៉ាស៊ីនកិនទឹកផ្លែឈើកិន និងសង្កត់គ្រឿងផ្សំដើម្បីចម្រាញ់យកទឹករបស់វា ដែលស្រដៀងនឹងការទំពារអាហាររបស់យើផងដែរ។ ដំណើរការនេះជាធម្មតាផ្តល់ទិន្នផលទឹកច្រើនជាងម៉ាស៊ីនកិនទឹកផ្លែឈើ centrifugal ហើយដំណើរការបានលឿនជាង។ ដើម្បីធ្វើការបង្ហាញ យើងក៏បានវាស់ថាតើវាត្រូវការពេលប៉ុន្មានដើម្បីផលិតទឹកផ្លែឈើ ១ ពែង។ ចំណាំ៖ ទិន្នផលទឹកផ្លែឈើនឹងប្រែប្រួលអាស្រ័យលើគុណភាពនៃការផលិតរបស់អ្នក។ ផ្លែឈើ និងបន្លែស្រស់ផ្តល់ទិន្នផលខ្ពស់បំផុត ហើយក៏បានផ្តល់នូវរសជាតិ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ និង សោភណភាពផងដែរ។ ដូចគ្នានេះដែរ ល្បឿននៃការចាក់ទឹកនឹងប្រែប្រួលអាស្រ័យលើទំហំ និងគុណភាពនៃគ្រឿងផ្សំដែលបានប្រើប្រាស់។

គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ត្រូវបានកិនច្របាច់ជាមួយ REVO830

ផ្លែប៉ោម

1 ¼ ផ្លែប៉ោម = ទឹកផ្លែប៉ោម 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 390ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី និង 15 វិនាទី។

សេលីរី

សេលីរី​ 12 ដើម (ប្រវែង 6 អ៊ីង) = ទឹកសេលីរីលើសពី 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 431ml
រយៈពេលផលិត៖ 3 នាទី។

ផ្លែការ៉ុត

ការ៉ុត 11 ផ្លែ (ប្រវែង 7 អ៊ីញនីមួយៗ ហើយបកចេញ) = ទឹកការ៉ុត 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 512ml
រយៈពេលផលិត៖ 3 នាទី

ផ្លែក្រូច

ក្រូចធំ 2 ផ្លែ (បកសំបក) = ទឹកក្រូច 1 ពែង
ទំងន់ផលិត៖ 680ml
រយៈពេលផលិត៖ 2 នាទី 35 វិនាទី។

ខាត់ណា

1 បាច់ = ទឹក​ខាត់ណា​ច្រើន​ជាង​មួយ​ពែង
ទម្ងន់​ផលិត​បាន៖​ 454ml
រយៈពេលផលិត៖ 6 នា។

ផ្លែម្នាស់

ម្នាស់ ½ ផ្លែ (យកសម្បកចេញ) = ទឹកម្នាស់ 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 793ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី។

ផ្លែឪឡឹក

⅛ ផ្លែឪឡឹក (ទម្ងន់ 2 ផោន) = ទឹកឪឡឹក 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 113ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី និង 20 វិនាទី។

ត្រសក់

1 ⅛ ត្រសក់ = ទឹកត្រសក់ 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 335ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី និង 10 វិនាទី។

ផ្លែប៉ែស

2 ½ peaches (យកស្នូលចេញ) = 1 ពែងទឹក peach
ទំងន់ផលិត: 454ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី 52 វិនាទី។

ផ្លែប៉េងប៉ោះ

ប៉េងប៉ោះ​ 4 ផ្លែ = ទឹកប៉េងប៉ោះ 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 512ml
រយៈពេលផលិត៖ 1 នាទី 40 វិនា។

មើមយ៉េន

2 ¼ នៃមើមយ៉េន = ទឹកមើមយ៉េន 1 ពែង
ទម្ងន់ផលិត៖ 453ml
រយៈពេលផលិត៖ 2 នាទីនិង 25 វិនាទី។

ស្ពៃខ្មៅ

1 ½ នៃស្ពៃខ្មៅ = ទឹកស្ពៃខ្មៅ1 ពែង
ទំងន់ផលិត៖ 426ml
រយៈពេលផលិត៖ 6 នាទី 15 វិនាទី។

ខ្ញី

ខ្ញី 2 ដុំ = ទឹកខ្ញី 30ml 
ទម្ងន់ផលិត៖ 30ml
រយៈពេលផលិត៖ 55 វិនាទី។